Saratele făcute la aparatul de waffe
Ingrediente:
650 g branza (preferabil o branza mai veche si foarte sarata)
250 gr unt
2 oua
400 ml iaurt / sana
900 gr faina
50 gr chimen
Preparare:
1. Intr-un bol incapator punem branza data prin ochiurile mici ale razataoarei, unutul ( ras deasemenea ), iaurtul, ouale si chimenul.Amestecam totul bine pana la omogenizare, apoi adaugam faina, incorporand-o trepatat , pana obtinem un aluat nelipicios, dar u foarte compact.
2. Cu mainile date prin faina facem bilute de marimi aproximativ egale, din aluat.
3. Bilutele de aluat tb sa fie cam de marimea unei caise..
4. In aparatul de waffe bine incins se pun aceste bilute de aluat, pe rand, si se coc bine bine...asta e tot!!!
sursa:petitchef.ro
Ingrediente:
650 g branza (preferabil o branza mai veche si foarte sarata)
250 gr unt
2 oua
400 ml iaurt / sana
900 gr faina
50 gr chimen
Preparare:
1. Intr-un bol incapator punem branza data prin ochiurile mici ale razataoarei, unutul ( ras deasemenea ), iaurtul, ouale si chimenul.Amestecam totul bine pana la omogenizare, apoi adaugam faina, incorporand-o trepatat , pana obtinem un aluat nelipicios, dar u foarte compact.
2. Cu mainile date prin faina facem bilute de marimi aproximativ egale, din aluat.
3. Bilutele de aluat tb sa fie cam de marimea unei caise..
4. In aparatul de waffe bine incins se pun aceste bilute de aluat, pe rand, si se coc bine bine...asta e tot!!!
sursa:petitchef.ro